Lineáris vezetékek


NSK-THK-IKO-INA Lineáris vezetékek, kocsik forgalmazása


A lineáris vezetékek, kocsik egyre nagyobb szerepet kaptak a szerszámgép ipar felhasználásában. Ezen rendszerek fejlődésének egyenes következménye, hogy egyre pontosabb és gyorsabb legyen egy adott rendszer. A robottechnika a számítógép vezérelt NC-CNC megmunkáló központok nagy és gyors fejlődése szinte megkívánta a lineár technika fejlődését is.

EA lineáris vezetékek, kocsik egyre nagyobb szerepet kaptak a szerszámgép ipar felhasználásában. Ezen rendszerek fejlődésének egyenes következménye, hogy egyre pontosabb és gyorsabb legyen egy adott rendszer. A robottechnika a számítógép vezérelt NC-CNC megmunkáló központok nagy és gyors fejlődése szinte megkívánta a lineáris technika fejlődését is.

Ebben a legnagyobb fejlődést és újítást, valamint, a mai napig is vezető szerepet a japánok töltenek be. Az NSK a THK és az IKO három vezető japán gyártó. Majdnem minden szerszámgépben megtalálható az általuk gyártott termék. Önök is biztosan tapasztalták, hogy ha meghibásodnak ezek az alkatrészek igen drága és hosszú a beszerzésük. Mi ebben szeretnénk a segítségükre lenni, hogy a lehető leggyorsabban a lehető legjobb áron kaphassák meg a megfelelő alkatrészt. Ezért egy Németországi partneremmel közösen kínáljuk az NSK lineáris vezetékeket, kocsikat németországi raktárról 1-3 napos szállítással. Továbbá segítséget tudunk nyújtani az eredeti beszerzésében vagy annak kiváltásában ha nem szállítható. Természetesen az Európai gyártók termékeit mint pl az INA vagy az SKF is tudjuk biztosítani.

© 2011 Precision Bearing Kft, Minden jog fenntarva..


© FAGcsapágy 2019-2022